Covasa – bautura anti-strigoi

Ingrediente

  • 3-4 pumni de malai Gold Maya (un pumn = cat se ia cu ambele palme facute caus)logo Gold Maya

  • 1 pumn de faina de grau Gold Maya

  • putin bors

  • 20 l apa calda

Mod de preparare

intr-o putina de aproximativ 20-30 litri se pune malaiul bine cernut prin sita deasa si amestecat cu un pumn de faina de grau Gold Maya, se face un cuib in el si se pune putin bors.

Se adauga treptat apa fierbinte, amestecandu-se incontinuu cu facaletul, pana ce se obtine o compozitie vascoasa (un fel de terci).

Se lasa 5-6 ore la caldura, pana ce incepe sa fermenteze, apoi se fierbe la foc potrivit, intr-un ceaun, pana se mai ingroasa.

Gustul bauturii este dulce-acrisor, asemanator cu cel al bragii.

Secretul bucatarului

Covasa se umple intotdeauna seara, se lasa la caldura iar a doua zi dimineata se fierbe.

Despre campanie

Campania de comunicare online ”Cultura si tainele painii” este derulata de agentia Russenart Comunications in parteneriat cu brandul Gold Maya, in perioada iunie 2014 – mai 2015.

Campania este sprijinita de 33 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): Amelie.ro, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Calendar Evenimente, Campus TV, Casa mea, Cazino Magazine, Culinar.ro, Cefacemimi?, CityBest, Coolinaria, Dacic Cool, De savurat, Fapt divers, gustos.ro, Gastromag, La Bucatarie, Magazin Salajean, Mujer, NeptunTV, PonturiBune, Online Sudent, Pap Tot, Realitatea.net, Restograf, Retetele Marianei, Romania pozitiva, Senso TV, stiuunloc.ro, Tabu, Timisoara Express, Woman TV, WorldWide Romania.

Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe site-ul www.desprepaine.ro, pe blogul www.desprepaine.wordpress.com si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/desprepaine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s